Ce inseamna sa fii bine cu tine?

     In tot tumultul zilelor nostre si al activitatilor de zi cu zi se pare ca am uitat sa avem atentia indreaptata spre noi insine. Foarte des auzim in jurul nostru afirmatii de genul "Daca tu esti bine cu tine, toata lumea in jurul tau e bine!". Dar ce inseamna sa fii bine tu cu tine?

    A fi bine cu tine inseamna sa te prioritizezi si sa faci lucruri care sa-ti aduca bucurie in fiecare zi (hrana pentru suflet), sa incerci sa pastrezi o liniste si o pace interioara, sa fii recunoscator la timpul prezent pentru tot ce insemni tu si pentru ce ai dobandit pana in acest moment, sa incerci sa traiesti cat mai mult in prezent, aici si acum, sa renunti la a mai vorbi negativ la adresa ta, sa oferi celor din jurul tau (unul din cele mai importante pricipii de viata este acela "Ca sa primesti, intai trebuie sa oferi!") iubire, un zambet, o imbratisare, un "multumesc" celor din jurul tau.

    Introdu in rutina ta zilnica cele enumerate mai sus si cu siguranta vei acorda o importanta mai mica provocarilor si focusul va fi pe starea ta de bine, lucru ce iti va aduce un echilibru in tot ceea ce faci.

    Sunt alaturi de tine si iti ofer sprijinul si indrumarea mea pentru a descoperi puterea Divina ce se afla in sufletul tau. Esti mai mult decat stii si crezi acum. 🌞

Comentarii

Postări populare