Calea spre vindecare

     

    Pornind de la faptul ca ne nastem sa evoluam, sa ne bucuram si sa ne ajutam unii pe altii, pe parcursul intregii vieti intampinam tot felul de provocari ce vin sa ne impiedice in procesul nostru evolutiv, altele sa aduca lectii pe care sa le invatam, altele sa constientizam faptul ca avem nevoie de ajutor.

    Am intalnit destul de multe persoane care recunosc ca au probleme de ordin emotional si care se incapataneaza sa mearga mai departe catre vindecarea emotiilor negative, din cauza "stampilei", din punct de vedere social, pe care considera ca o vor primi de la cei din jur, a faptului ca vor fi judecati.

    Constientizati ca acestea sunt piedici ce apar in procesul de evolutie al fiecaruia si incercati sa nu va lasati pacaliti de aceste ganduri menite sa va tina pe loc!

    Vindecarea se intampla cand va setati ca intentie acest aspect, iar solutiile cele mai bune pentru fiecare dintre voi vor veni catre voi, de cele mai multe ori, fara ca voi sa faceti eforturi. Pot aparea chiar si sub forme inedite (poti gasi o carte de vizita a unui terapeut pe jos). Rameneti cu atentia indreptata catre voi si veti putea beneficia de toate lucrurile minunate ce se intampla in aceasta viata.

    Sunt alaturi de tine si iti ofer sprijinul si indrumarea mea pentru a descoperi puterea Divina ce se afla in sufletul tau. Esti mai mult decat stii si crezi acum.🌞

Comentarii

Postări populare