Iubirea este cheia!

     Din iubire am fost creati si iubirea este cea care ne vindeca.

    Iubirea este una dintre cele mai puternice emotii pe care le putem simti, pentru ca noi suntem doar iubire. Prin interconectarea noastra cu tot ceea ce exista, noi suntem o sursa de iubire atat pentru noi insine, cat si pentru cei din jurul nostru. Tot ce avem de facut este sa ne deschidem mai mult spre iubire, sa incepem prin a ne iubi mai mult pe noi insine, sa invatam, sa oferim iubire celor dragi, dar si oamenilor cu care interactionam. 

    Iubirea este puterea suprema si prin accesarea ei constienta poti aduce vindecare sufletului tau, dar si a celor din jurul tau. Iubirea este cheia tuturor suferintelor, bolilor si provocarilor. Aducand iubirea in viata noastra si capacitand-o la cote maxime ne putem schimba viata in cel mai bun mod cu putinta.

    Spune-ti, ori de cate ori simti nevoia, ca te iubesti, spune-le si celor dragi tie cat de mult ii iubesti, iar prin aceste afirmatii simple poti aduce fericirea in viata ta si a celor dragi tie. Fericirea incepe cu iubire, iar iubirea incepe cu tine. 

    Sunt alaturi de tine si iti ofer sprijinul si indrumarea mea pentru a descoperi puterea Divina ce se afla in sufletul tau. Esti mai mult decat stii si crezi acum. 🌞

Comentarii

Postări populare