Desprinde-te de credintele limitative

     Pornind de la afirmatia ca esti mai mult decat stii si crezi acum, voi incerca sa descriu cat de multe limite ne sunt impuse inca de la nastere, in ciuda faptului ca ne nastem inzestrati cu liberul arbitru. Aceste limite le putem defini mai degraba ca o mostenire a societatii si, in unele cazuri, si ale religiei. In procesul nostru evolutiv, un factor important in dezvoltarea noastra il are societatea, care ne descrie si ne livreaza tot felul de pattern-uri, dar si termenul de normalitate. Termenul fiind dat de impartasirea acelorasi credinte a maselor de oameni.

    Odata cu evolutia noastra ca specie, anumite credinte au disparut, iar altele au ramas in continuare mostenite, iar cele ramase de cele mai multe ori ne limiteaza.

    Prin prisma faptului ca ne nastem fiinte libere, consider ca fiecare dintre noi trebuie sa-si foloseasca liberul arbitru in tot ceea ce alege sa faca, implicit sa experimenteze in viata, fara sa tina cont de etichetele puse de societate. A experimenta si a trai o viata asa cum isi doreste fiecare dintre noi este o alegere. Incurajez pe toata lumea sa-si faca Lumina in ganduri, si in special in cele care tin de propria persoana. Alegand sa fii tu insuti in toate situatiile de zi cu zi te va ajuta cu siguranta sa traiesti mai liber si mai fericit. De cate ori iti vine in minte "Nu pot sa spun/fac asta, pentru ca imi este rusine.", "Nu este normal sa fac asta, ce o sa zica lumea despre mine?" te rog sa iti aduci aminte ca libertatea ti-o oferi tu si ca ai optiunea sa-ti folosesti liberul arbitru in orice situatie.

    Lasa-te liber, experimenteaza, viata este despre evolutie si despre a trai la momentul prezent, aici si acum!

    Sunt alaturi de tine si iti ofer sprijinul si indrumarea mea pentru a descoperi puterea Divina ce se afla in sufletul tau. Esti mai mult decat stii si crezi acum. 🌞

Comentarii

Postări populare